AvtomobilizemNovice

Pandem je že pripravil Rocket Bunny predelavo za novega GR86

Se vam zdi nova Toyota GR86 preveč umirjena? Predelovalec Pandem ima odgovor.

Dolgo čakanje ni bilo potrebno, saj je znani karoserijski predelovalec že pripravil drastičen »body kit« paket za čisto novo Toyoto GR86. Rocket Bunny je odgovor za mnoge, ki menijo, da je novi japonski športnik oblikovno preveč zadržan.

Gre za delo studia Tops Racing Arts Kyoto in ustanovitelja Keia Miure, zvezde med »widebody« predelavami avtomobilov. Nič manj divja in vpadljiva ni stvaritev na osnovi novega GR86, z ogromno dodatne širine, nastrojenimi odbijači, blatniki in velikim zadnjim krilcem. Kamorkoli nas popelje pogled se dogaja nekaj ekstremnega, zato izstopanje iz povprečja s takšnim avtomobilom ne bo težava.

Po temu demonstracijskem modelu sodeč, preobrazbi ni ubežala niti notranjost, kjer praktično ni več ničesar, razen varnostne kletke in povsem verjetno školjkastih sedežev in dirkaškega volana. Kljub nabrušenem videzu se predelav pod motornim pokrovom ne lotevajo. Tam ostaja klasičen 2,4-litrski bokser z 235 KM, povezan z zabavno (zadnjo) osjo. Več o novi Toyoti GR86 v običajni preobleki si lahko preberete TUKAJ.

Žiga Kolman
foto: Pandem

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button