NoviceUre

Wolf The Rocket: Najmanjši potovalni navijalec ur

Za popolno navijanje časomera, kjerkoli in kadarkoli.

Luksuzna blagovna znamka Wolf, ustanovljena leta 1834 in vse od takrat v družinski lasti, si je ime zgradila na izdelavi visokokakovostnih škatel in dodatkov za ure ter nakit, s posebnim poudarkom na navijalcih avtomatskih prestižnih ur. Letošnjo jesen je proizvajalec osvežil s predstavitvijo artikla Rocket.

‘The Rocket’ je najmanjši potovalni navijalec ur na svetu je dovolj majhen, da ga lahko položite na dlan, ga vstavite v svojo nočno omarico ali zapakirate in nesete s sabo na daljše počitnice. Preprosto povedano Rocket daje vaši prestižni uri popolno navijanje kadarkoli in kjer koli.

Tehnično gledano je navijalec dolg 16 cm, širok 9,1 cm in visok 8,7 cm. Odet je usnjeno končno obdelavo, skozi safirno steklo je mogoče opazovati časomer, medtem ko se status baterije navijalca kaže z LED diodami. Kot vsi navijalci Wolf tudi The Rocket uporablja patentirano tehnologijo znamke za natančno štetje števila obratov ure na dan, kar zagotavlja popolno navijanje. Glede na to, da je pogost očitek glede navijalnih ur ta, da je potek hrupen, zlasti če se pregreje, Rocket uporablja visokotehnološke najlonske komponente, ki so veliko tišje od tradicionalnih kovinskih ali plastičnih zobnikov.

Zagon navijanja ima zamik 10 sekund, za pogon pa skrbi dolgotrajna litij-ionska baterija, ki preko USB priklopa nudi preprosto in učinkovito polnjenje. Avtonomija naj bi znašala tudi več mesecev, odvisno od intenzitete navijanja ter avtonomije mehanizma vašega časomera. Še cena. Pri Wolfu 1834 za najbolj priročen in vsestranski navijalec zahtevajo 599 evrov.

Več informacij o uporabi ter delovanju navijalca The Rocket pa v priloženem videu:

Rocco
foto: Wolf 1834

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button