NoviceUre

Glashütte Original Lady Serenade Valentine’s Day 2022

Ura kot nalašč za najbolj romantičen dan v letu.

Mehanske ročne ure počasi, a vztrajno damam postajajo blizu, predvsem kadar je govora o diamantih in če zanje plača moški.

Prispodobo na stran. Nemški izdelovalec prikupno dovršenih časomerov Glashüette Original, katere smo že preizkusili na uredništvu in si zapise lahko preberete tukaj in tukaj, je v sklopu ljubezenske tematike Valentinovega izdal omejeno serijo 50 primerkov modela Lady Serenade.

Kovinsko ohišje s premerom 36 milimetrov in višino 10,2 milimetra se ponaša z luksuzno luneto sestavljeno iz 52-briljantno odrezanih diamantov, kateri obdajajo perla številčnico. Klasičen pridih dodajo rimske številke na mestih 3., 6., 9. in 12. ure, medtem ko so ostali indikatorji ur narejeni v obliki srca iz roza safirnega kristala. Celostno podobo zaključuje navijalna krona v obliki diamanta ter roza pašček iz aligatorjevega usnja s kovinsko zaponko.

Tehnično plat ženske zapestne ure dopolnjuje vodotesnost odmerjena na 50 metrov in to kljub transparentni zadnji strani ohišja, skozi katero je viden hišni avtomatski mehanizem, kaliber 39-22. ki deluje z 28.800 alternancami na uro ter omogoča do 40 ur rezerve navitja.

Omejena serija Glashütte Original Lady Serenade Valentine’s Day 2022 je na voljo v butikih ter v spletni trgovini po ceni 13.500 evrov. In če drži pregovor, da ljubezen nima cene …

Rocco
foto: Glashütte Original

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button