NoviceUre

Swatch x Blancpain Scuba Fifty Fathoms Ocean of Storms

Nadaljevanje sage.

Po uspešnem partnerstvu Swatcha in Omege z uro Moonswatch, se je sodelovanje razširilo znotraj korporacije. Tako sta Swatch in Blancpain izdala svoj prvi komplet ur, Bioceramic Scuba Fifty Fathoms, ki sicer ni požel pričakovanega uspeha.

Na spletu kroži veliko negativnih govoric, vendar to prav nič ne škodi prodaji in menda je imela uvedba tudi učinek povečanja prodaje dejanskih ur Blancpain. In ker ustroj Swatcha le stežka odneha, sta z začetkom 2024 podjetji napovedali naslednjo izdajo, Bioceramic Scuba Fifty Fathoms Ocean of Storms, ki je pravzaprav najbolj všečna rekonstrukcija ure Fifty Fathoms doslej.

Nova ura se uvršča v serijo s prvotnimi petimi kosi, kar pomeni, da jo je prav tako kot njih navdihnil določen ocean ter da ima na hrbtni strani ohišja upodobitev tega oceana skupaj z nudibranchem. Vendar pa predstavljena ura ni posvečena zemeljskemu oceanu, temveč je na njej upodobljen Ocean of Storms, ki je območje na Luni. Nudibranch je Okenia Luna, siv morski polž, ki je podobne barve kot površina Lune. Skratka, saga se nadaljuje.

Cena ure Swatch x Blancpain Bioceramic Scuba Fifty Fathoms Ocean of Storms znaša 410 evrov in je na voljo izključno v izbranih butikih Swatch. Več informacij o partnerskem modelu, pa si lahko preberete v prispevku TUKAJ.

Rocco
foto: Swatch

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button