Ure

Iščeš darilo zanj? Ne spreglej teh modnih ur!

December je najbolj praznični mesec v koledarskem letu in hkrati prežet z nakupovalno mrzlico. Obdarovanje najbližjih zahteva kar nekaj poznavanja, a z nakupom modne ure boste le redko zgrešili!

Urarski navdušenci z uredništva caranduser.com smo se zglasili v butiku Slowatch (Čopova ulica v Ljubljani), kjer smo iz široke ponudbe modnih moških ur, izbrali nekaj izstopajočih znamk in njihovih modelov v želji, da predstavimo raznovrsten portfelj časomerov, ki cenovno segajo od dobrih 180 evrov pa tja do 970 evrov.

V nadaljevanju so predstavljene ročne ure znamk Tommy Hilfiger, Emporio Armani/Armani Exchange, Hugo Boss, Tissot, Certina in Casio. Vse predstavljene modne moške ure si lahko ogledate oziroma jih kupite v butikih Slowatch po Sloveniji ali v spletni trgovini s klikom na to povezavo.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger je blagovna znamka življenjskega sloga, ki potrošnikom po vsem svetu ponuja širok izbor kvalitetnih in stilskih oblačil za moške in ženske, kot mnoga športna oblačila, obutev ter razne modne dodatke, kamor spadajo tudi modne zapestne ure.

Tako kot vsi artikli proizvajalca, ure izražajo “klasični ameriški kul” DNK blagovne znamke in kombinacijo klasičnih ter modernih vplivov. V izložbi butika sta nam v ”oči padla” dva modela – svežina modre številčnice s svetlo rjavim paščkom in športen kronograf s kovinsko zapestnico ter diskretnimi rdečimi poudarki.

Cena: 179 €

Cena: 189 €

Emporio Armani/Armani Exchange

Kolekcija oblačil, obutve in modnih dodatkov Armani Exchange v popolnosti uteleša mladostni duh nove generacije. Predstavlja novi val mode za najstnike, usmerjen na modern dizajn, edinstvene teksture in nove materiale z dobrim razmerjem med kakovostjo in ceno. Razlika med Armani Exchange in Emporio Armani pa je v tem, da je slednja cilja na publiko okoli 30. leta starosti.

Zapestne ure modne znamke so torej super stvar za uskladitev tematske zunanje podobe Armani. Zagotovo ne boste zgrešili z vse bolj aktualno zlato obarvanim kovinskim modelom Armani Exchange, medtem ko je za bolj umirjene profile še kako sovpadajoč spodnji model klasične elegantne kronografske zasnove z modro številčnico ter črnim usnjenim paščkom.

Cena: 199 €

Cena: 295 €

Hugo Boss

Nemška modna hiša ponuja pestro kolekcijo artiklov, med katere sodijo tudi modne zapestne ure. Prezenca in brezčasna eleganca sta besedi, s katerimi se opišeta spodnja časomera znamke Hugo Boss. Se strinjate?

Cena: 349 €

Cena: 379 €

Tissot

Urarska znamka je nekakšen vstop v svet švicarskega urarstva. Tissot je uradni sponzor kolesarske dirke po Franciji kot tudi pokrovitelj Primoža Rogliča. V nadaljevanju lahko ozrete zapestno uro, posvečeno letošnji izvedbi Tour de France 2021.

Prav tako pa je Tissot v letošnjem letu dvignil veliko prahu z napovedjo modela PRX, ki se oblikovno nanaša na vintage jeklene športne ure (recimo Audemars Piguet Royal Oak). Tissot PRX je na voljo s kvarčnim kot tudi avtomatskim mehanizmom, kar ima velik potencial za urarske sladokusce.

V naboru ur znamke Tissot pa najdemo tudi kakšne specializirane modele, za dotično uporabo. Potapljaški segment pokriva ura Seastar, ki navduši z robustnostjo ter kvaliteto izdelave.

Cena: 320 €

Cena: 395€

Cena: 500 €

Certina

Znamka športnih ur si je v svoji 130-letni zgodovini zgradila trden mednarodni ugled s kakovostno švicarsko izdelavo. Slednja je prisotna v vseh spodaj predstavljenih modelih. Res pa je, da nekateri izmed njih, navdih črpajo iz modelov nekaterih prestižnih znamk (khm, Rolex, khm, Omega). Skratka, Certina se mora definitivno znajti na vašem krajšem seznamu želja oziroma darilnih idej.

Cena: 530 €

Cena: 685 €

Cena: 750 €

Cena: 820 €

Casio

Znamka, brez katere mnogi izmed nas ne bi imeli občutka za uro. Casio je po dostopni ceni priskrbel čas za številna zapestja, predvsem otroška. Vse to še vedno počne, a del njihove produktne linije je postal kulten. Do neke mere tudi zbirateljski, čemur so se podredile cene.

Vendar, ob vsem tem, Casio G-Shock ohranja status in z njim zagotovo nihče ne bo ostal neopazen.

Cena: 639 €

Cena: 965 €

Rocco
foto: caranduser.com

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button