NoviceProsti čas

Elegantna in priročna darila za moškega!

Stilski modni dodatki Montblanc.

Moški imamo precej ozek spekter modnih dodatkov, ki izpopolnijo naš zunanji izgled. Pod kategorijo nakita najbolje sovpada zapestna ura in mogoče še prstan, medtem ko se nabor dodatkov zapolni s prefinjeno denarnico.

Zagotovo v današnjem svetu brez meja, številni moški nadenejo kakšne uhane, zapestnico oziroma nosijo tudi torbico. Vendar, če prisegate na klasičen eleganten, ali bolje zapisano gosposki izgled, potem je modne dodatke za moške potrebno izbrati previdno.

Nepogrešljiv del je zapestna ura, izbor katerih si lahko ogledate tukaj in tukaj. To je dodatek za vsako priložnost – vsestranskost sega od dopoldanskega poslovnega sestanka, do poznega kosila s prijatelji ter večernega obiska opere z najdražjo osebo.

Poleg ure, pa pisci portala caranduser.com menimo, da so denarnica, manšetni gumbi in pisalo tisti dodatki, ki bodo odlično dopolnili videz džentelmena.

Denarnica

Denarnico, dodatek, ki ga v bistvu le redko izpostavljamo, vendar ga pri plačevanju v trgovini ali restavraciji opazi prav vsak. Vsekakor pa je najbolj pomembno, da je ta všeč vam. Saj poznate tisti pregovor, da mora denarju biti lepo. 🙂

Znamka Montblanc ponuja različne tipe denarnic – s sponko, za kartice, kovance … Izmed množice jih poleg diskretnega emblema, ločimo po uporabljenih izvrstnih materialih, kakovosti izdelavi ter brezčasni eleganci. Cene denarnic se pričnejo pri dobrih 250 evrih.

Če želite dvigniti ”kakovost bivanja vaših bankovcev”, potem le obiščite butik Slowatch 1991 na Čopovi ulici v Ljubljani, ali kar butik Montblanc v starem mestnem jedru glavnega mesta.

Pisalo

Nemara se vam zdi staromodno, vendar pisala ali peresa so še vedno in. Podpisovanje dokumentov s črnilom pisala ima svojevrsten čar. Montblanc je znan po izdelavi prestižnih pisal, katera so na voljo iz različnih materialov, prav tako pa jih je možno poljubno personalizirati z graviranjem.

Za petično penkalo na spodnji fotografiji je potrebno odšteti 815 evrov.

Manšetni gumbi

Nekoč obvezna oprema vsake moške garderobe, je danes že skoraj pošla v pozabo. Manšetni gumbi so še vedno tista češnja na torti, ko govorimo o elegantnem zunanjem videu. Posledično je pomembno, da so manšetni gumbi v barvnem stilu, a za to ni zapisanega pravila. Občasno naj izstopajo, da postanejo predmet debate. In točno takšne lahko izbrskate v kolekciji Montblanc.

Diskretni klasični manšetni gumbi so lahko vaši že za 300 evrov.

Širšo ponudbo denarnic, pisal in manšetnih gumbov si lahko ogledate v butiku Slowatch 1991 na Čopovi ulici v Ljubljani oziroma v butiku Montblanc v starem mestnem jedru najlepšega mesta.

Rocco
foto: caranduser.com

Povezani članki

2 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button