NoviceUre

Glashütte Original Sixties Chronograph Annual Edition 2023

Obdobni prikaz mojstrstva izdelave številčnic.

Glashütte Original nas v okviru svoje vsakoletne tradicije s predstavitvijo ure Sixties Chronograph Annual Edition 2023 popelje nazaj v živahno obdobje šestdesetih let prejšnjega stoletja. Novi časomer se poklanja duhu tega kultnega desetletja, njegov brezčasni čar pa prinaša na zapestja današnjih ljubiteljev ur.

Letošnja izdaja ima fino reliefno, kamnito sivo lakirano številčnico z učinkom dégradé, ki proti zunanjosti prehaja v temnejši ton. Pod kupolastim safirnim steklom dve beli arabski številki dopolnjujejo vrezane urne oznake z luminiscenčnimi pikami ter paličasti kazalci iz rožnatega zlata, ki so prav tako polnjeni s Super-LumiNovo.

V okroglem 42 mm ohišju iz nerjavečega jekla je nameščen avtomatski kronografski mehanizem, kaliber 39-34, ki deluje s frekvenco 4 Hz (28.800 alternanc na uro) in ponuja rezervo energije navitja do 40 ur. Temno modri tekstilni pašček uri doda svež in ležeren ton, obenem pa je primeren za nošnjo v različnih okoliščinah. Vodotesnost je zagotovljena do tlaka 3 barov (kar približno ustreza globini 30 metrov).

Nova ura Sixties Chronograph Annual Edition 2023, z referenčno številko 1-39-34-06-22-04, je na voljo v butikih Glashütte Original ter pri izbranih trgovcih po vsem svetu po maloprodajni ceni 9.500 evrov.

Rocco
foto: Glashütte Original

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button