NoviceUre

Doxa SUB 600T

Ikonična potapljaška ura prinaša veliko možnosti personalizacije.

Poleti je Doxa izdala omejeno izdajo 600T Pacific v omejeni nakladi 200 kosov, ki je bila razprodana v samo treh dneh. Povpraševanje je bilo veliko, zato se lahko zdaj tisti, ki ste zamudili priložnost, razveselite nove neomejene kolekcije Doxa SUB 600T.

Stilsko se je od poletne različice iz titana zelo malo spremenilo. Zasnova ohišja je enaka, z dimenzijami 40×47,6 mm, razlika je torej le v materialu, kjer titan nadomešča nerjaveče jeklo. Sprememba materiala doda uri ”ta pravo” maso, ne da bi pri tem ogrozila vzdržljivost ali vodotesnost do 600 m.

Vendar nova kolekcija ima kar dva plusa. Zavoljo uporabe jekla je potapljaška ura postala dostopnejša, prav tako pa je na voljo v celotni paleti ikoničih barv znamke. Izbirali boste lahko med oranžno, srebrno, črno, mornarsko modro, rumeno in turkizno barvo številčnice. Logično je iz ponudbe ”izginila” pacifiško modra barva, zaradi česar je originalna omejena izdaja 600T Pacific zdaj še bolj dragocena.

Navsezadnje je ura kolekcije Doxa SUB 600T bolj vsestranska in vam ponuja več možnosti individualizacije. Vsako od barv številčnice je na primer možno kombinirati z luneto iz jekla ali črne keramike. Dodatno so pri posameznih barvah številčnice na voljo različni kazalci, tako sta modra in črna v kombinaciji z belim ter oranžnim kazalcem, medtem ko imajo ostale številčnice črne kazalce. Barvno pa je mogoče s časomerom uskladiti še pašček iz kavčuka.

Doxa SUB 600T je solidna potapljaška ura z veliko vsestranskosti, ki se ceni od 1.350 evrov do 1.490 evrov, odvisno od tega, ali se odločite za gumijasti pašček oziroma jekleno zapestnico ter jekleno ali keramično luneto.

Rocco
foto: Doxa

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button