NoviceUre

Doxa SUB 300β Seddiqi Limited Edition

Modra biserna številčnica v znak partnerstva s trgovcem Ahmed Seddiqi & Sons.

Švicarska blagovna znamka, specializirana za področje potapljaških ur, je dubajski urarski dogodek začinila z drugo izdajo moderne interpretacije modela SUB 300.

”Beta”, kot jo imenjujejo, se namreč oddaljuje od ekstremih globinskih dosežkov, ki so v zadnjem obdobju zaznamovali urarsko sfero. Poanta predstavljene ure se navezuje na vsakodnevno nošnjo potapljaškega časomera, katerega izgled je usklajen s trenutnimi modnimi smernicami. Ta pristop je bil prvič viden na modelu Sharkhunter, o katerem smo pisali tukaj.

Za razliko od takratne izbire keramičnega ohišja, so pri Doxi zdaj izbrali varno varianto ohišja narejenega iz nerjavečega jekla, medtem ko za popestritev skrbi kraljevsko modra keramična luneta ter modra biserna številčnica. Tehnični atributi vsestransko uporabne ure ostajajo enaki, kar pomeni, da ima ohišje premer 42,5 mm in je odporno na tlak do 30 barov. Zapestno uro poganja avtomatski mehanizem, ki nudi do 38 ur zaloge energije navitja.

Predstavljena ura Doxa SUB 300β Seddiqi Limited Edition je v osnovni konfiguraciji opremljena s kovinsko zapestnico v stilu riževih zrn, katero je moč zamenjati z z belim gumijastim paščkom FKM, ki se nahaja v kompletu. Potapljaška kreacija je omejena na 50 kosov in bo na voljo le v butikih Ahmed Seddiqi & Sons po ceni 2.980 evrov.

Rocco
foto: Doxa

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button