Počitniška vozilaProsti čas

Opel razkriva elitnega počitniškega Vivara

Pri Oplu, oziroma na britanskem trgu imenovanemu Vauxhallu, so predstavili počitniškega Vivara. Vivaro Elite Campervan je njegovo polno ime in temelji na najvišji stopnji opremljenosti, za počitniške elementa pa so poskrbeli pri Wellhouse Leisure, otoškemu specialistu za počitniška vozila. Na voljo bo prihodnje leto z začetno ceno 51 tisočakov.

Štirisedežni kamper je dobil popolno počitniško preobleko, ki vsebuje dvižni strešni mehanizem z opcijskim ležiščem, 25-litrski hladilnik, rezervoar za vodo ter pomožni grelni sistem z močjo 2,2 kW. Na voljo sta tudi 12- in 240-voltni napajalni sistem, katerih baterija se lahko polni preko opcijskega solarnega panela z močjo 100 W. Kuhinjski kotiček z pomivalnim koritom ter dvema plinskima gorilnikoma je ravno tako vključen, medtem ko za odličen ambient poskrbi še prirejena ambientalna razsvetljava. Zadnji sedeži se raztegnejo v posteljo, zatorej je dovolj prostora za štiri dopustnike.

Kot serijski Vivaro Elite, bo tudi počitniška različica serijsko opremljena z sprednjimi ter zadnjimi parkirnimi senzorji, vzvratno parkirno kamero, projecirnim voznikovim zaslonom, navigacijsko napravo ter adaptivnim tempomatom.

Blaž Likovič
foto: Opel

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button