AvtomobilizemNovice

Audi RS7 v namrščeni Mansory preobleki

Mansory je ponovno pripravil kreacijo, ki bo marsikoga pustila ravnodušnega, vsaj v notranjosti.

Pred kratkim smo poročali o Mansory predelavi brezstrešnega Ferrarija 812 GTS, ki je bila glede na zgodovino nemškega predelovalca precej umirjena, seveda z izjemo zadnjega krilca. Tokrat vračajo udarec s prvo in veliko bolj načičkano preobrazbo Audija RS7.

Že sama kovana ogljikova vlakna z marmornatim vzorcem, katerih je resnično veliko, so zelo vpadljiva, kot tudi ogromna kovana 22-palčna platišča. Audi RS7 je že v serijski obliki precej namrščen športnik, ki sedaj ne skriva svojega cestnega nastopaštva z agresivnimi elementi karoserije in velikimi izpušnimi cevmi na zadku. Skorajšnjemu pretiravanju ni ubegnila niti notranjost.

Praktično vse površine v kabini so preoblekli v bodeče modro usnje s kontrastnimi belimi šivi. Prikazani primerek je sicer le ena izmed izvedljivih barvnih kombinacij, po željah stranke lahko izdelajo karkoli.

Za konec se ustavimo še pri pogonskem sklopu, ki je morda še najbolj privlačna plat tega predelanega RS7. 4-litrski V8 je sedaj podprt z dvema večjima tubopolnilnikoma, dobil je novo procesno enoto in zmogljivejši sistem hlajenja. Končen rezultat je takemu avtu dostojnih 780 KM in 1.000 Nm navora, kar je dovolj za doseg stotice v vsega 3 sekundah. Cena? O njej zaenkrat še ni govora, a brez dvoma bo blizu dvakratnika 132 tisočakov, kolikor pri nas stane standardni Audi RS7 Sportback.

Žiga Kolman
foto: Mansory

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button