NoviceUre

Zenith Pilot Type 20: Navdih letalskega načrta

Za kultnimi časomeri stojijo izjemne zgodbe o njihovem nastanku in ena zanimivejših je definitivno poosebitev letalskih načrtov na številčnici pilotskega Zenitha.

V kolekcijo zapestnih ur Pilot Type 20 je znamka Zenith dodala specialno izdajo Blueprint. Ta se bohoti z modro številčnico zasnovano z elementi neposredno iz tradicionalnih letalskih načrtov. Zenith Pilot Type 20 Blueprint se predstavlja v ohišju iz nerjavečega jekla, ki v diagonalo meri 45 milimetrov.

Uro z letalsko inspiracijo poganja najpomembnejši hišni mehanizem Elite avtomatskega navitja s 126 komplikacijami, ki ima 50-urno zalogo energije.

Celoto dopolnjuje temno modri usnjeni pas s titanovo zaponko, ki se lepo poda modri številčnici ter jeklenemu ohišju, hkrati pa zagotavlja udobno nošenje skozi ves dan. Opaznejši element je velika krona, kot tudi vgravirano ohišje z logotipom Zenitovih letečih instrumentov.

Izdaja petične ure Zenith Pilot Type 20 z referenčno številko 03.2435.679/51.I012 je omejena na samo 250 kosov po ceni 8.200 ameriških dolarjev.

Rocco
foto: Zenith

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button