NoviceUre

Z novo zapestnico do elegantnega izgleda linije Club Sport

NOMOS je izvedel potezo, ki so jo ljubitelji znamke čakali že kar nekaj časa.

V letu, ki se počasi izteka, je nemški NOMOS ponudil različne variacije jeklenih zapestnic za svoje časomere. Eno smo tudi preizkusili. Sveže predstavljeni izdelek Club Sport pa stopničko zapestnic dviga še višje.

Že res, da je za večino urarskih znamk jeklena zapestnica nekakšen temelj ponudbe, a NOMOS je do zdaj le redko ponudil to možnost izbire. Nedavno predstavljena verzija modela Autobahn Director’s Cut je definitivno svojevrsten umetniški presežek, a zagotovo ni za vsakogar. No, slednje vsekakor ne velja za tokratno izdajo NOMOS Glashütte Club Sport Neomatik 42 Date s čudovito modro številčnico ter preprosto, a sila elegantno, jekleno zapestnico.

Zapestna ura linije Club je večkrat prejela kritiko na račun svojih dolgih ”ušes”, med katera se zdaj lepo zasidra jeklena zapestnica. Posledično ustvari markanten športen časomer, ki se šepetajoče oglašuje tudi kot potapljaška ura, saj ohišje premera 42-mm premore vodotesnost do 300 m. Poleg tega je ohišje precej tanko in z debelino 10,2-mm enostavno smukne pod rokav poslovne srajce. Za nameček, pa bo lastnik lahko opazoval delovanje avtomatskega mehanizma skozi safirni kristal na hrbtni strani ure.

Če vam je NOMOS Glashütte Club Sport Neomatik 42 Date ogrel srce, ga lahko kupite v spletni trgovini NOMOS Glashüette za 3.120 evrov.

Rocco
foto: NOMOS

 

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button