NoviceUre

Wolf 1834 odslej v butiku Slowatch 1991

Eminentni dodatki za ljubitelje časomerov.

Na slovensko horološko sceno je vstopila blagovna znamka Wolf 1834, ki v svojem izložbenem oknu gostuje v butiku Slowatch 1991 na Čopovi ulici v Ljubljani.

Podjetje Wolf, ki ga zdaj vodi že peta družinska generacija, kreira in izdeluje raznovrstne dodatke za lastnike zapestnih ur in nakita – od potovalnih šatulj (rolic), zbirateljskih škatel, navijalcev in sefov. Zgodba o uspehu se je pričela nekako takole.

Nemški srebrar Philip Wolf I je ustanovil podjetje leta 1834, potem ko je spoznal, da se njegovi srebrniki prodajajo precej bolje, če so predstavljeni v lepih škatlah. Ko je posledično začel prodajati več škatel kot srebrnih izdelkov, je preusmeril svoj interes in pričel z ustvarjanjem prefinjenih etuijev za nakit, ki niso le izgledali dobro, ampak so tudi varovali osebne zaklade.

O enem Wolfovem artiklu smo že pisali. Pobližje smo si pogledali in preizkusili škatlo Viceroy z 10-odlagalnimi mesti, nad katero smo se navdušili, saj gre za resnično dodelan izdelek, ki lahko brez težav nadomesti katerokoli originalno škatlo. Več o škatli si lahko preberete s klikom na povezavo tukaj.

Podoben nivo kvalitete izdelave ter izbire materialov gre pričakovati tudi pri ostalih artiklih v portfelju Wolfa, o čemer smo se mimogrede prepričali med ogledom izložbe. V kolekciji Wolf 1834 ljubitelji ur (in avtomobilov) nikakor ne bodo ostali ravnodušni, saj ponujajo veliko izbiro rolic, škatel, navijalcev, kombinacijo obojega … Velja še omeniti, da bodo, kot že prej omenjeno, lubitelji avtomobilov svoj navdih našli v zelenih škatlah, ki so poimenovane po British Racingu in so zares nekaj posebnega.

Rocco
foto: caranduser.com

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button