UreZanimivosti

Trevor Lawrence je novi obraz Breitlinga

Zvezdnik lige NFL se pridružuje druščini ambasadorjev švicarske urarske znamke.

Na obzorju je nova, težko pričakovana sezona ameriškega nogometa, zato so pri Breitlingu pretkano izbrali trenutek in naznanili svojega najnovejšega ambasadorja, branilca Trevorja Lawrencea.

Kot prvi izbor nabora leta 2021 in podajalec moštva Jacksonville Jaguars, s prav tako impresivnim in precej obsežnim seznamom priznanj iz svoje triletne študentske kariere, Lawrence uteleša sodobno bistvo znamke Breitling. Igralec se pripravlja na svojo drugo sezono v ameriški nogometni ligi, kar pomeni, da se bo njegovo ime le še bolj utrdilo na igrišču in izven njega.

“Trevor Lawrence igra na vrhunskem nivoju,” komentira Georges Kern, izvršni direktor Breitlinga. »Je tudi odličen vodja ekipe in osebnega življenja. Trevor s svojo samozavestjo in stilom pooseblja, kaj pomeni biti član Breitling Squad.”

Lawrence, ki izžareva prirojeno samozavest in skromno uravnoteženost, se pridruži drugim priljubljenim ambasadorjem blagovne znamke, vključno z Bradom Pittom, Charlize Theron, Misty Copeland, Giannisom Antetokounmpom, Kelly Slater in Adamom Driverjem kot član Breitling Squad. “Navdušen sem, da bom postal ambasador in se pridružil prestižni znamki, kot je Breitling,” razkriva Lawrence. “Veselim se, da se bom pridružil ekipi Breitling Squad ter da bom postal del te svetovno priznane švicarske znamke.”

Novo sklenjeno partnerstvo je za nogometaša premierno, kar se tiče področja ”visokega” urarstva – in komaj čakamo, da vidimo, kaj se bo iz tega obrodilo.

Rocco
foto: Breitling

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button