NoviceUre

TAG Heuer Monaco Gulf Special Edition

Bolj športno-avtomobilsko obarvano zapestno uro boste že težko našli ...

Avtomobilski navdušenci boste zagotovo prepoznali to znamenito tematiko, ki je skozi desetletja krasila Porscheje, Forde ter McLarne. Gulf Oil že od leta 2007 sodeluje z urarjem TAG Heuer, s katerim v sklopu dogodka Watches & Wonders predstavlja naslednjo specialno izdajo ikoničnega časomera Monaco.

Pravzaprav bi si težje zamislili bolj popolno kombinacijo za ljubitelja bencinskih hlapov. Legendarna ura, ki je krasila zapestje Steva McQueena in zloglasni naftni proizvajalec oziroma pokrovitelj. No, priljubljenost je več kot očitna, saj je prva zaloga zapestnih ura kaj kmalu po predstavitvi pošla.

TAG Heuer zagotavlja, da bo kmalu spet na voljo, in do takrat morate pretehtati naslednje osnovne parametre. Izdaja Monaco Gulf temelji na osnovni aktualne različice modela ure, kar pomeni da dimenzija kovinskega ohišja znaša 39 x 39 mm, vodotesnost je odmerjena na 100 m, v notranjosti pa se nahaja hišni mehanizem Heuer 02, ki se ponaša s kar 80 urami zaloge energije navitja. Impresivno, ravno tako kot dizajn številčnice ter sovpadajoči temno modri usnjeni pašček, dirkaško naluknjan za zračenje. Ob lansiranju je bila podana še priporočljiva prodajna cena okoli 6.400 evrov.

Rocco
foto: TAG Heuer

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button