NoviceUre

TAG Heuer Monaco Green Dial Calibre Heuer 02 Limited Edition

Nova omejena izdaja za obeležitev dirke Grand Prix de Monaco Historique.

V sklopu sponzorstva dogodka Grand Prix de Monaco Historique je TAG Heuer predstavil omejeno izdajo ikoničnega Monaca v trenutno najbolj ‘vroči’ barvi urarske industrije.

TAG Heuer Monaco Green Dial temelji na “novi standardni” različici ure Monaco, kar pomeni da se v notranjosti nahaja hišni mehanizem Caliber Heuer 02, na desni strani ohišja pa najdemo gumbe kronografa. To je sodobna različica Monaca, saj je original iz dobe Steva McQueena poganjal Caliber 11, krona pa se je nahajala ob 9.uri.

Uro iz boksov bomo prepoznali po kvadratnem ohišju iz nerjavečega jekla z dimenzijami 39 mm x 39 mm. Zaznamuje ga višina 15 mm s kupolastim safirnim kristalom in kombinacijo poliranih ter brušenih površin ohišja. Tisto, zaradi česar je ta Monaco poseben, je njegova gradientna zelena številčnica. Zanašajoč se na trenutno najbolj vročo barvo v urarstvu, TAG Heuer predstavlja smaragdno zeleni ton s sončno brušenim vzorcem in degradiranim učinkom, kjer se robovi številčnice postopoma spreminjajo v temno zeleno (skoraj črno) barvo.

Črni pas iz aligatorjevega usnja doda pridih elegance. Klasična zložljiva zaponka, z logom znamke, omogoča natančno nastavitev dolžine traku na želeno dolžino. Skozi safirni kristal zadnje strani ohišja je možno ozreti mehanizem Caliber Heuer 02 z 80 ur zaloge moči, vodotesnost pa je odmerjena na 100 metrov.

Omejena izdaja TAG Heuer Monaco Green Dial Caliber Heuer 02 šteje 500 primerkov, ki so na voljo v izbranih butikih po vsem svetu in na spletnem mestu www.tagheuer.com po ceni 6.300 evrov.

Rocco
foto: TAG Heuer

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button