NoviceUre

TAG Heuer Carrera Red Dial Limited Edition

Na poti k novim barvnim trendom?

V lanskem letu je Tag Heuer predstavil omejeno izdajo Carrere s trendno zeleno številčnico, letos pa švicarska znamka dodaja rdečo številčnico. Ali se nam obeta evforija rdečih ”ciferplatov”?

Popolnoma rdeča številčnica na urah Tag Heuer je že bila prisotna v preteklosti, vendar je veliko redkejša. Tokraten uporabljen ton barve, za celotno številčnico vključno s kronografskimi števci, je višnjevo rdeč, ki se gladko preliva ob soju sončnih žarkov.

Zasnova ohranja kultne poteze linije Carrera. Ohišje, izdelano iz nerjavečega jekla, v premer meri 39 mm ter ima značilna retro gumba kronografa ter padajoča ”ušesa”, zavoljo katerih se bo ohišje lepo prileglo zapestju. Skozi safirni kristal na hrbtni strani časomera je mogoče ozreti avtomatski hišni mehanizem, kaliber Heuer 02, ki je že postal nekakšna stalnica v portfelju blagovne znamke s svojo bogato 80-urno zalogo energije navitja.

Tag Heuer Carrera Red Dial Limited Edition je, kot že samo ime pove, omejena izdaja na 600 primerkov in bo na voljo ekskluzivno v butikih Tag Heuer, spletni trgovini ter pri nekaterih izbranih prodajalcih. Za markantno izdajo Carrera pa bo potrebno v žep seči po 6.400 evrov.

Rocco
foto: TAG Heuer

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button