NoviceUre

TAG Heuer Autavia Chronometer Flyback

Obuditev markantnega kronografskega časomera Autavia. 

Od hitrih ovinkov ikoničnih dirkalnih steza do štirih oceanov sveta, TAG Heuer s svojimi urami meri čas na različnih področjih. Sveža kreacija obuja spomine, ko so se šoferji in piloti zanašali na natančne instrumente.

Ime Autavia je skovanka besed ”Auto” in ”Avaiton”. Novi TAG Heuer Autavia Chronometer Flyback združuje prav ti dve področji, s popolno mešanico sodobnega-vintage dizajna in tehnologije mehanizma. Autavia Chronometer Flyback se predstavlja v ohišju iz nerjavečega jekla premera 42-milimetrov, z zaključkom v dveh izvedbah – s črnim PVD nanosom in enako barvo številčnice ter surovim jeklom s ”panda” izgledom.

Arabske številke so prevlečene s Super Lumi-Novo za boljše odčitavanje časa v slabših svetlobnih pogojih, kakor tudi velja za kazalce. Izstopa še sijajno črna vrtljiva luneta s 60-minutno skalo. V osrčju ohišja se nahaja avtomatski kronografski flyback mehanizem, kaliber Heuer02, ki se ponaša s COSC certifikatom natančnosti ter 80-urno zalogo energije.

Kljub hrbtni strani iz safirnega stekla, kateri daje vpogled v delovanje hišnega mehanizma TAG Heuer, se zapestna ura pohvali z 100 m vodotenosti, k čemur pripomore še varnostni zaklep gumbov kronografa. TAG Heuer k celoti dodaja črn pas iz aligatorjevega usnja z rdečim usnjenim vložkom (prešit s črnimi ali belimi šivi, odvisno od izvedbe), ki se ujema z izvrstno embalažo, katera je priložena uri.

Novi TAG Heuer Autavia Chronometer Flyback je na voljo v omejeni (ne številčno) nakladi po ceni 6.600 evrov. Za več informacij o modelu Autavia ali vpogled palete ur TAG Heuer, vas vabimo v butik Slowatch 1991 v Ljubljani.

Rocco
foto: TAG Heuer

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button