NoviceUre

RUF x Bamford x Highsnobiety TAG Heuer Carrera

Zapestni poklon ikoničnim produktom znamke RUF.

RUF Yellowbird je legendarni avtomobil, ki je zaslužen za vzpon podjetja RUF Automobile. Specialiteta butične manufakture je sposobnost ustvarjanja in izboljševanja superavtomobilov znamke Porsche z lasnimi ambicijami.

V želji, da bi malce počastili zloglasne štirikolesne produkte nemškega podjetja, je modna hiša Highsnobiety ustvarila celotno kolekcijo oblačil in dodatkov z značilnimi barvami RUF. Ampak, ker zunanji izgled ni popoln brez zapestne ure, se je spletlo partnerstvo s predelovalcem ur Bamford Watch Department, ki je privedlo do omejene izdaje časomera TAG Heuer Carrera.

Ekskluzivna ura TAG Heuer Carrera x Bamford x RUF x Highsnobiety omejena na 100 kosov, je izdelana v zeleni in rumeni barvni kombinaciji, kakor to velja za celotno kolekcijo. Na značilni številčnici modela Carrera s tipično RUF zeleno podlago se pojavijo rumeni poudarki, vključno z logotipoma RUF in Highsnobiety, osrednjega kronografskega kazalca sekund ter manjših dveh kazalcev na podštevilčnicah. Skale okoli številčnic so kontrastno bele barve, medtem ko so indikatorji ur ter kazalci zapolnjeni z luminiscenčnim materialom.

42-milimetrsko ohišje v sebi drži avtomatski kronografski mehanizem, kaliber Heuer 02, ki ga je mogoče videti skozi safirni kristal hrbtne strani ohišja. Hišni mehanizem deluje s frekvenco 28.800 alternanc na uro in nudi do 80 ur rezerve energije navitja. Prodajni komplet prihaja z dvema prilagojenima paščkoma: zelenim usnjenim paščkom Saffiano Verde z rumenimi šivi ter zelenim paščkom Correa Nato z logotipom RUF in rumenimi šivi, pakiranim v posebni škatli iz zelenega matiranega prozornega akrila z zelenim usnjenim vstavkom in blazinico za uro.

V kolikor še ni vseh 100 primerkov razprodanih, je cena nastavljena na 8.995 ameriških dolarjev. Vsekakor interesanten dodatek za lastnike Porschejev z RUF predelavo, kakor tudi motošportne zbiratelje ur.

Rocco
foto: BWD

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button