NoviceUre

Rado True Square Thinline x Les Couleurs Le Corbusier

Usklajena mešanica umetniškega izražanja in švicarske natančnosti.

Po kolekciji ustvarjeni v sodelovanju z organizacijo Great Gardens of the World Watch, je Rado nedavno razkril novo zbirko, navdihnjeno z osupljivo arhitekturo Le Corbusierja, imenovano True Square Thinline Les Couleurs Le Corbusier.

Nova zapestna kreacija je na voljo v treh različnih barvah in prihaja v elegantnem monoblok ohišju z minimalistično sončno brušeno številčnico v tonu barve ohišja. Različica Iron Gray je poudarjena z živahno turkizno barvo, znano kot Grayed English Green, medtem ko Gray Brown vključuje bele barvne poudarke. Različica Ivory Black je oblečena v imenitno črno barvo, ki prekriva vse. Dobesedno. Od ohišja, zapestnice, do številčnice in vseh ostalih okraskov.

Hrbtno stran ure pokriva zaščita iz titana, ki je za nameček okrašna z značilno barvno lestvico Le Corbusierja, z napisom “Le Corbusier POLYCHROMIE ARCHITECTURALE” in edinstveno številko serije. Kar zadeva mehanizma, je le ta kvačne narave tipa R420, medtem ko je vodotesnost ohišja odmerjena na 3 bare.

Kolekcija Rado True Square Thinline X Les Couleur Le Corbusier je številčno omejena na 999 primerkov na posamezno barvno različico. Za eno od treh variacij bo potrebno odšteti vsaj 2.200 evrov. Več informacij o možnostih nakupa prejmete pri zastopniku Slowatch.

Rocco
foto: Rado

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button