NoviceUre

Rado Captain Cook Blue Gradient

Vsestranska športna ura, poimenovana po enem najslavnejših mornarjev v zgodovini.

Rado danes svojo uro umešča na trg športnih ur, saj se v to smer nagibajo njegovi ambasadorji. Cameron Norrie, trenutno 2. moški teniški igralec Združenega kraljestva, in Ash Barty, nekdanja 1. ženska teniška igralka sveta. V zadnjem času so vstopili tudi v sfero kriketa s Cameronom Greenom, pa tudi uro sodelovanja z England Cricket.

Za to poletno izdajo je Rado Captain Cook opremljen z barvito številčnico s prelivom od bele na sredini do modre na obodu, ki se nato ujema z modro luneto. Uro poganja avtomatski mehanihzem, kaliber R763, ki je zelo soliden mehanizem. Ima 80-urno rezervo energije navitja, kar pomeni, da bo, če ga odložite za konec tedna, še vedno tiktakal v ponedeljek, ko ga boste spet pripeli.

Kar zadeva paščkov, so priloženi trije. Obstaja jeklena zapestnica z zaponko iz titana, moder usnjen pašček in belo-moder NATO pašček. S ceno 2.950 evrov je predstavljena izdaja zelo kompetentna in konkurenčna poletna ročna ura. Širši nabor modelov Rado pa najdete v butiku Slowatch 1991 na Wolfovi ulici v Ljubljani.

Rocco
foto: Rado

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button