NoviceUre

Rado Anatom

Moderna ergonomska zasnova keramične ikone.

Rado dodaja novo poglavje v zgodovino ročne ure Anatom, ki je bila prvič predstavljena leta 1983 in katere ime se nanaša na popolno anatomsko prileganje ure na zapestje.

Novi Anatom Automatic se vrača k izvirnemu modelu z uporabo visokotehnološke keramike, Radovega značilnega materiala, ter najnovejših proizvodnih tehnologij, vključno z osupljivim safirnim steklom oblikovanim tako, da sledi anatomskim obrisom novega časomera.

Ohišje, ki meri 32,5 mm (širina) x 46,3 mm (dolžina) x 11,3 mm (višina), združuje mat črno keramično luneto in srednji del iz črnega PVD peskanega nerjavnega jekla. Črna mat keramika je uporabljena tudi za krono.

Za številčnico je značilno vodoravno satenasto brušeno ozadje z očarljivim gradientnim učinkom, ki je na voljo v treh različicah: od zelene do črne (sklic R10202319), od modre do črne (sklic R10202209) in od rdeče do črne (sklic R10202309).

Na hrbtni strani ohišja iz nerjavečega jekla je skozi safirni kristal viden izjemno tanek kaliber Rado R766 z 72-urno rezervo energije navitja ter antimagnetno vzmetjo Nivachron. Maloprodajna cena primerkov nove kolekcije Rado Anatom znaša 3.800 evrov, medtem ko lahko več informacij o samem nakupu prejmete v butikih Slowatch po Sloveniji.

Rocco
foto: Rado

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button