NoviceUre

Pilotski IWC z začimbami oddelka AMG

Ko se snideta motošport in urarstvo.

Znamki s tremi inicialkami sta izjemno prepoznavni na svojih področjih delovanja, zato ne preseneča, da partnerstvo med IWC in AMG prinaša občudovanja vredne rezultate.

Ura IWC Pilot’s Watch Chronograph Edition “AMG” je aktualen rezultat partnerstva podjetij, ki sega v davno leto 2004, ko je IWC sklenil sodelovanje z znamko Mercedes-AMG in ga kasneje leta 2014 še dodatno utrdil s pokroviteljstvom moštva Mercedes-AMG Formula 1.

IWC je za platformo te posebne izdaje uporabil 43 mm ohišje pilotske kolekcije, ki je vključno s krono in gumbi kronografa, izdelano iz titana razreda 5. Poleg izbire materiala, mat sivo ohišje prav tako spominja na AMG barvo “Selenite Grey Magno”.

Številčnica zapestne ure je izdelana iz karbona, ki ga najdemo skoraj da na vseh vozilih trenutne linije vozil AMG. Kontrastno se na srebrnih ploščah izpostavljajo števci kronografa ob 6. , 9. , in 12. uri. Ura ohranja značilno pilotsko podobo s trikotnikom ob 12. uri in prevlečenimi kazalci ter indikatorji ur s Super LumiNova premazom.

V notranjosti se nahaja svež hišni mehanizem kaliber IWC 69385, nedavno predstavljen v različici 41 mm. Avtomatski mehanizem se pohvali s funkcijo dvosmernega navijanja, 46 urno rezervo energije ter 231 komponentami. Možno ga je ozreti skozi safirni kristal hrbtne strani ure, ki jo krasi še AMG logotip.

IWC Pilot’s Watch Chronograph Edition “AMG” je na voljo na črnem telečjem usnjenem paščku s kontrastnimi šivi v beli barvi z ​​mat zložljivo zaponko iz nerjavečega jekla. Številčno neomejena posebna izdaja se ceni na 10.000 evrov.

Rocco
foto: IWC

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button