NoviceUre

Omega x Swatch MoonSwatch Mission to the Moonphase

Snoopy v dostopni podobi!

Minevata dve leti od lansiranja partnerskega produkta znamk Omega in Swatch. Kreacija MoonSwatch je obnorela svet in evforiji še ni videti konca. Po lanskoletnih mesečnih specialnih izdajah, je zdaj napočil čas za predelavo enega bolj zaželenih časomerov.

Snoopy je Nasina maskota že od šestdesetih let prejšnjega stoletja. Pravzaprav je nagrada Silver Snoopy najprestižnejša nagrada vesoljske agencije Združenih držav Amerike posameznikom in organizacijam za izjemne dosežke, povezane z varnostjo letenja ljudi ali uspehom misije. Omega je to prestižno nagrado prejela leta 1970, kar je poudarilo njeno pomembno vlogo pri raziskovanju vesolja.

Nova ura Mission to the Moonphase, narejena v popolnoma belem ohišju 42 mm x 13,75 mm, ohranja značilne elemente izvirne ure Speedmaster Moonwatch, vključno z asimetričnim ohišjem, slavno luneto s tahimetrom s piko nad 90 ter značilnimi podštevilčnicami modela Speedmaster. Na zadnji strani ohišja je moč prebrati izjavo o poslanstvu ter ozreti zanimivo grafiko pokrova baterije.

MoonSwatch Mission to the Moonphase, izdelan iz patentiranega materiala Bioceramic, značilne mešanice dveh tretjin keramike in ene tretjine bioloških materialov, pridobljenih iz ricinusovega olja, je ekskluzivno na voljo v izbranih butikih Swatch po priporočeni maloprodajni ceni 315 evrov.

Rocco
foto: Swatch

Povezani članki

2 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button