NoviceUre

MoonSwatch v barvah švicarske zastave!

Avgust je prinesel peto izdajo MoonSwatch Mission To Moonshine Gold.

Po vsej histeriji okoli ure MoonSwatch, se malokdo zdrami ob omembi butičnih naklad serij Moonshine Gold. In ker v avgustu Švicarji obeležujejo nacionalni praznik, je Swatch grupacija osrednji kazalec kronografa posvetila državnemu grbu.

S tem se predstavlja peta izdaja ure Moonshine Gold, ki sledi sekundnim kazalcem z zlato oblogo, skrivnimi številkami, rožnato konico ter jagodičevju. Odličen marketinški trik, ki sicer ni povzročil vnovične vročice. Kljub temu, da pregovorno sleherni sekundni kazalec ustvarjajo med polno luno, zato je vsak mesec v izbranih butikih Swatch na voljo le toliko ur, kolikor je bilo proizvedenih sekundnih kazalcev znotraj dneva polne lune, torej v 24 urah.

Konec koncev pa je to 42-milimetrska ura MoonSwatch, katere navdih je izdaja “Misson to Moon”. Le-to smo v zadnjih štirih mesecih videli z različnimi kazalci kronografa. Tisti, ki ste že kupili vse izdaje Moonshine Gold, zagotovo ne smete spregledati švicarske edicije. Preostali, ki vam MoonSwatch že malce preseda, pa mislim, da še nismo končali. Čas bo pokazal, ali nas v preostanku leta čaka kaj več, kot le novi kazalec. Se beremo v septembru.

Rocco
foto: Swatch

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button