NoviceUre

Longines za leto 2024 predstavlja portfelj Conquest v dimenzijah 30, 34, and 38 mm

Širjenje kolekcije Conquest s petindvajsetimi novimi referencami, ki ponujajo športno eleganco, idealno za vsakodnevno uporabo.

Zbirka Conquest je bila prva linija ur znamke Longines, ki je leta 1954 zaščitila svoje ime s strani Švicarskega zveznega inštituta za intelektualno lastnino (IPI). Sčasoma se je linija Conquest oblikovalsko in tehnološko razvijala, hkrati pa je ostala zvesta svoji izvirni zasnovi.

Novi modeli z letnico 2024 so na voljo v ohišju iz nerjavečega jekla ali kombinacije dveh materialov z izmenično poliranimi in satiniranimi površinami, vodoodpornim do 10 barov (100 metrov) in s prozorno hrbtno stranjo ohišja.

Vse te ure poganjajo avtomatski mehanizmi Longines, opremljeni s silikonsko vzmetjo za uravnoteženje in novimi komponentami iz antimagnetnega materiala, ki nudijo odpornost na magnetna polja, ki za večkratnik presega standard ISO 764.

34-milimetrske različice s tremi kazalci so opremljene z zelenimi, rožnatimi ali modrimi številčnicami z zunanjim polžem, ki poveča živahnost in intenzivnost barv. Ti modeli vključujejo enajst posrebrenih urnih oznak in zaslonko za datum ob 6. uri. Urne oznake pri 3, 9 in 12. uri so prevlečene s Super-LumiNova, tako kot polirani rodinirani urni in minutni kazalci, s čemer nudijo optimalno berljivost tako podnevi kot ponoči.

Različica s 34 mm premerom ohišja ponuja več barvnih variacij številčnic kakor tudi izbiro materialov ter diamantov na luneti. Kolekcija je opremljena z zapestnicami iz nerjavečega jekla s trojnimi varnostnimi zložljivimi zaponkami ali barvnimi gumijastimi paščki z motivi peščene ure in dvojnimi varnostnimi zložljivimi zaponkami z mikronastavitvijo.

Triročni Conquest je na voljo tudi v novi različici 30 mm in 38 mm. 30-milimetrska različica je na voljo s srebrno številčnico brušeno v stilu sončnih žarkov in pozlačenimi indeksi, pa tudi z modrimi ali zelenimi številčnicami brušenima v stilu sončnih žarkov ali v beli biserni barvi z diamanti kot oznakami ur. Ohišja je moč izbirati v različnih materialnih kombinacijah. Te manjše ure so opremljene s kalibrom Longines, ki deluje pri frekvenci 4 Hz (28.800 alternanc na uro) z rezervo moči 45 ur.

38 mm modeli so izdelani iz nerjavečega jekla s srebrnimi, zelenimi, modrimi, črnimi ali šampanjskimi številčnicami. Poganja jih, tako kot različice 34 mm, kaliber Longines L888.5, ki bije s 25.200 alternancami na uro in ponuja 72-urno rezervo energije navitja.

Cene novih triročnih modelov Longines Conquest 2024 se začnejo pri 2.200 evrih za 34 mm modele oziroma 2.350 evrih za različice s premerom 30 mm in 38 mm.

Rocco
foto: Longines

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button