NoviceUre

Longines Spirit Flyback Titanium

Predvidljiva razširitev urarske zbirke.

V začetku leta smo pisali o predstavitvi kolekcije Longines Spirit Flyback. Zdaj švicarska manufaktura portfelj širi z različico z ohišjem iz titana razreda 5 v kombinaciji z zapestnico iz titana ali ”nato” paščka.

Longines Spirit Flyback Titanium ohranja oblikovne detajle pilotske tematike, z mislijo na vsakodnevno uporabnost in malce vintage pridiha. S tehnične plati dimenzije ohišja s premerom 42 mm in debelino 17 mm ostaja nespremenjeno, le da je izdelano iz titana.

Kljub safirnemu steklu na hrbtni strani ure, se ohišje ponaša s 100 m vodotesnosti. Skozi steklo je, poleg satenastih in mat zaključkov, moč ozreti delovanje avtomatskega mehanizma, kaliber L791.4, ki je odporen na magnetna polja, opremljen s silikonsko uravnoteženo vzmetjo ter ima 68 ur rezerve energije navitja. Za nameček se rotor mehanizma postavlja z delno gravuro globusa.

Številčnica se postavlja v Sunray Antracite barvi s teksturami v stilu sončnih žarkov. Z barvo številčnice sovpada vrtljiva keramična luneta, medtem ko je na ohišje možno pripeti zapestnico iz titana ter siv ali črn ”nato” pašček. Cena Longines Spirit Flyback Titanium znaša 4.600 evrov za izvedbo s paščkom oziroma 250 evrov več, če se odločite za zapestnico iz titana. Za več informacij o modelu in nakupu se lahko zglasite v butiku Longines na Wolfovi ulici v Ljubljani.

Rocco
foto: Longines

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button