NoviceUre

Kaki treatma za Breitling Avengerja

Vselej aktualna kaki barva, vzbuja vojaško noto robustnega Avengerja.

Zapestna ura Breitling Avenger, ki jo lahko uporabljate tudi kadar nadenete rokavice in sedete v kokpit, saj ponuja neprimerljivo varnost in zanesljivost vsakemu pustolovcu v zraku.

Breitling je svoje ime zgradil okoli ponudbe vzdržljivih vsakodnevnih orodij za pilote, ki so iskali zapestno uro, katera je lahko sledila njihovemu ”turbulentnemu” življenjskemu slogu. Zdaj, več desetletij pozneje, Breitling bogato letalsko dediščino še naprej vključi v vsak nov časomer. Tako se Breitling Avenger Automatic 43 ponaša z robustnim, na udarce odpornim ohišjem premera 43 milimetrov, ki je izdelano iz nerjavečega jekla. Njegova posebnost pa je zagotovo zimzelena kaki barvna kombinacija.

Zasnova kaki številčnice jasno prikazuje funkcije časa in datuma, hkrati pa vsebuje živahno rumeno 24-urno označbo na notranjem okvirju. Za napajanje Breitling Avengerja skrbi avtomatski mehanizem kaliber 17, ki lahko zadrži 38-urno rezervo moči. Breitling ohranja vsestransko funkcionalnost z uporabo udobnega kaki tekstilnega paščka na usnjeni podlagi, ki dopolnjuje celotno podobo ure. Na voljo je tudi možnost izbire zapestnice iz nerjavečega jekla.

Novi Breitling Avenger Automatic 43 je s ceno 3.650 evrov na voljo izključno v spletni trgovini proizvajalca, druge modele iz Breitlingovih kolekcij pa si lahko ogledate v butiku Slowatch 1991 na Čopovi ulici v Ljubljani.

Rocco
foto: Breitling

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button