UreZanimivosti

Hublot in Depeche Mode združila moči za svetovno turnejo Memento Mori

Glasbena turneja s krepitvijo zelene in trajnostne zavesti.

Kultna skupina Depeche Mode se podaja na svojo težko pričakovano svetovno turnejo Memento Mori, ki traja vse od 23. marca do 11. avgusta 2023. Ob tej priložnosti Hublot ponovno nastopa kot njihov uradni dobrodelni partner.

Namen sodelovanja je ustvariti sinergijo med naelektrenimi zvoki glasbene skupine Depeche Mode in Hublotovih inovativnih ur, hkrati pa podpreti svetovno dobrodelno organizacijo za zaščito okolja, The Conservation Collective.

Hublot in Depeche Mode sta se prvič združila leta 2010 in našla skupno točko v filozofiji: “postani prvi, bodi drugačen in edinstven’. Ta vodilna načela so oblikovala britansko skupino, odkar je bila ustanovljena v Londonu leta 1980. Danes je markanten eksperimentalen odmeven zvok unikaten zaščitni znak skupine Depeche Mode. Nihče pravzaprav ni kot Depeche Mode! Na enak način deluje znamka Hublot, ki je z variacijami modelov Big Bang in Classic Fusion, vzpostavila inovativen pristop v urarski industriji ter s tem postala tudi prepoznavna. Zadnjih 13 let je bilo partnerstvo švicarske urarske znamke in britanske glasbene skupine naravno in prepletajoče.

”Iskrena hvala našemu dolgoletnemu partnerju Hublotu, Ricardu Guadalupeju in vsem našim prijateljem pri Hublotu, za dobrodelna prizadevanja svetovne turneje Memento Mori ter podporo organizacije The Conservation Collective. To je velik trenutek za glasbeno skupino, ki se vrača na turnejo prvič po petih letih, in neverjetno pomembno je, da imamo spet ob strani tako odličnega partnerja”, je povzel pevec skupine Dave Gahan.

Od prvega partnerstva leta 2010, sta Hublot in Depeche Mode večkrat sodelovala, da bi podprla namene za katere je obema zelo mar. Pretekla partnerstva v podporo organizaciji Teenage Cancer Trust in dobrodelni organizaciji Water, so doprinesla sredstva in večjo ozaveščenost o raziskavah o raku pri otrocih, medtem ko so sredstva pripomogla tudi zagotoviti čisto vodo v posameznih skupnostih v razvoju po vsem svetu. V aktualnem partnerstvu v sklopu turneje je skupni cilj ustvarjanje oprijemljivih sprememb v smeri trajnosti, zmanjševanja odpadkov ter čiščenja oziroma čistega okolja.

Hublot in Depeche Mode bosta skupaj podprla in zbirala sredstva za The Conservation Collective, ki je hitro rastoča globalna mreža 20 lokalnih fundacij, katere financirajo navdihujoče in učinkovite lokalne pobude za varstvo okolja, obnovo narave in zaščito pred podnebnimi spremembami. Vsepovsod po svetu si ljudje neumorno prizadevajo zaščititi kraje, ki jih imajo radi, pred vplivi podnebnih sprememb ter se spopasti s krizo biotske raznovrstnosti. Mreža lokalnih fundacij Conservation Collective spodbuja množično delovanje proti onesnaževanju s plastiko s podpiranjem projektov, kot so denimo čiščenja skupnosti, izboljšanje lokalnih sistemov upravljanja odpadkov, ter spodbujanje podjetij in potrošnikov k zmanjšanju splošne uporabe plastike. Depeche Mode in Hublot s ponosom podpira strategijo The Conservation Collective — “lokalno vodeno, globalno vplivno”.

V sodelovanju z ekipo Green Nation Live Nation bosta Depeche Mode in Hublot prav tako podpirala programe v sklopu turneje na prizoriščih, kjer se osredotočajo na omejevanje uporabe plastike za enkratno uporabo, izboljšano recikliranje, zmanjšanje količine hrane in drugih odpadkov ter druge pobude, povezane s trajnostjo.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button