NoviceUre

Gradientna modrina Mida Ocean Star Tribute

Mikavna številčnica, zmogljiv mehanizem in vibracije iz obdobja 60. let.

V zadnjem času švicarska blagovna znamka dominira segment novic, saj dobre zapestne kreacije lansira eno za drugo. Po Decompression Worldtimerju in Multifort M Chronometru, se zdaj predstavlja sicer že poznana izdajo potapljaške ure Ocean Star Tribute z modro številčnico.

Če za poletje 2023 iščete primerno uro, ki bi bila vaš dnevni sopotnik, je nemara novi Mido Ocean Star z gradientno številčnico kot nalašč za vas. Z vsestransko dimenzijo ohišja 40,5 mm bo ustrezal širokemu spektru zapestij, zavoljo sistema hitre zamenjave paščkov pa omogoča konstantno spreminjanje stilov, čeprav se mu serijski moder gumijast pašček s križnim vzorcem zelo dobro poda.

Ocean Star obljublja do 200 metrov vodotesnosti, k čemur pripomore vijačena krona ter jekleni pokrov zadnje strani ohišja, z markantno morsko zvezdo. Druga ”zvezda” izdaje Gradient Tribute pa je, kakor že ime pove, gradientna številčnica v modri barvi. Zapriseženi potapljači bodo cenili še uporabo SuperLumi Nove na kazalcih ter indikatorjih ur, svojevrsten podpis pa ustvari sekundni kazalec, ki spominja na ‘liziko”. Vrhnjo celoto poliranega ohišja zaokrožuje modra aluminijasta luneta, ki obdaja škatlasto oblikovani safirni kristal.

V notranjosti ohišja se nahaja avtomatski mehanizem Powermatic ETA C07.621, malenkostno dodelan s strani Mida, tako da razpolaga z 80-urami zaloge energije navitja, medtem ko prikazuje funkcije, časa, datuma in dneva. Potapljaški Mido Ocean Star Tribute Gradient Blue je na voljo v paketu s kovinsko zapestnico tipa ‘Milanese’ in gumiranim paščkom po ceni 1.110 evrov. Za več informacij glede dobavljivosti zapestne ure se lahko obrnete na podjetje Slowatch.

Rocco
foto: Mido

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button