UreZanimivosti

Erling Haaland je novi obraz znamke Breitling

Najhitreje vzhajajoča nogometna zvezda prinaša svoj nezgrešljiv slog in osebnost znamki luksuznih ur.

Obstaja razlog, da ga na igrišču imenujejo “neustavljiv”. Kariera Erlinga Haalanda se ne meri v golih, ampak se šteje v dvojčkih in hat trickih. V času tega zapisa je nogometni superzvezdnik podrl rekorde s 15 goli v Premier ligi na svojih prvih 9 tekmah in 28 goli v Ligi prvakov na svojih prvih 22 nastopih.

Posledično Breitling še toliko večjim navdušenjem razglaša Haalanda za najnovejši obraz znamke luksuznih ur. Napadalec Manchester Cityja se je pridružil drugim izstopajočim športnikom, kot so košarkar Giannis Antetokounmpo, deskarka Chloe Kim in igralec ameriškega nogometa Trevor Lawrence, da dopolni Breitlingovo novo “zvezdniško ekipo” ambasadorjev.

Haaland je ustvarjen za zabijanje golov. To je tako zaradi njegove velikosti in hitrosti kot tudi zaradi učbeniškega stila igre sredinskega napadalca. V svoji prvi sezoni v nemški Bundes ligi je postal igralec meseca, po tem, ko je na igrišču preživel le eno uro. Na svetovnem prvenstvu FIFA do 20 let je prejel zlati čevelj, ker je dosegel rekordnih devet golov na eni tekmi. Zdaj, pri komaj 22 letih, že velja za enega najboljših igralcev na svetu.

“Erling Haaland je natanko tisto, kar iščemo pri članu ambasadorske ekipe,” pravi Georges Kern, izvršni direktor Breitlinga. “Je močan izvajalec, ima izjemen značaj, je popolnoma pristen in prizemljen – Erling je absolutno utelešenje Breitlingovega ležernega in vključujočega razkošja.”

”Sem urarski navdušenec, zato sem že od nekdaj velik oboževalec blagovne znamke,” pravi Haaland o partnerstvu z Breitlingom. ”Če poznate moj slog, veste, da vedno posežem po čistem videzu, ki me lahko popelje med javnim in zasebnim življenjem. Znamka Breitling ponuja natanko takšne ure, ki sovpadajo z vsem kar počnem. Komaj čakam, da naslednji teden predstavim novi model in da ga končno nadanem tudi sam.”

S tem je norveški nogometni zvezdnik napovedal zanimiv začetek partnerstva. Več bo znanega proti koncu meseca, ko bo Breitling lansiral globalno kampanjo z Erlingom Haalandom.

Rocco
foto: Breitling

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button