NoviceUre

Breitling x Deus Ex Machina Top Time Deus

Če vam po žilah teče ... bencin!

Lansko leto je Breitling, v sodelovanju z avstralsko modno blagovno znamko Deus Ex Machina, lansiral izjemno všečno zapestno uro linije Top Time. Zdaj se partnerstvo nadaljuje s predstavitvijo nove različice Top Time z barvito vintage teksturo številčnice.

V grobem je nova le barvna podoba, napram prejšnji izdaji ure. To posledično pomeni, da ostaja 41-milimetrsko ohišje iz nerjavečega jekla nespremenjeno, kakor tudi osnovna postavitev številčnice z ”bi-compax” postavitvijo kvadratnih pomožnih številčnic.

Svežino časomeru prinašajo določene edinstvene poteze znamke Deus Ex Machina, kot so sekundni kazalec kronografa v obliki strele, gobasta gumba kronografa in gravura avstralskega podjetja na hrbtni strani ohišja.

Najbolj drugačna, napram prejšnji izdaji je številčnica, ki nadomešča bež in črno kombinacijo, s svetlejšo kombinacijo kremaste sredice ter nebesno modre prirobnice s tahimetrično skalo. Ta lestvica zdaj vključuje rdeče in oranžne poudarke, namesto oranžnih in rumenih, sicer pa ostaja moto Deus Ex Machina – In Benzin Veritas –  »v gorivu je resnica«.

V notranjosti ohišja se nahaja avtomatski kronografski mehanizem, kaliber 23, z 48-urno avtonomijo. Breitling x Deus Ex Machina Top Time Deus je na voljo v omejeni nakladi 2.000 primerkov, kar pravzaprav ni tako majhna številka, kot smo jo pogostno vajeni pri posebnih različicah. V kolikor bi si zaželeli kulsko zapestno uro z vintage pridihom in vonjem po bencinskih hlapih, je ta lahko vaša za 5.400 evrov.

Rocco
foto: Breitling

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button