NoviceUre

Breitling Navitimer Automatic 41

Barviti kombinaciji dopolnjujeta nabor Navitimerjev v premeru 41 milimetrov.

Prefinjen in eleganten Breitling Navitimer Automatic 41 združuje zgodovinsko privlačnost prave ikone s prefinjenostjo sodobne ure.

Model s premerom ohišja 41 mm je na voljo v različnih materialih, vključno z nerjavečim jeklom in 18-karatnim rdečim zlatom. V ponudbi so različice z variacijami indikatorjev ur in vrsto elegantnih črnih, antracit, modrih ali srebrnih številčnic, ki jih je mogoče uskladiti z z ujemajočo se jekleno zapestnico ali črnim, modrim ali rjavim aligatorjevim paščkom.

V kolekcijo Navitimer Automatic 41, Breitling dodaja dve sveži kombinaciji in sicer, srebrno številčnico z modrimi indikatorji ur ter modrim paščkom iz aligatorjevega usnja ter srebrno številčnico v 18 karatnem ohišju iz rdečega zlata in sovpadajočimi indikatorji ur, z rjavim paščkom iz aligatorjevega usnja. V osrčju obeh variant najdemo Breitlingov avtomatski mehanizem Caliber 17, s kronometer certifikatom COSC.

Modra izdaja Navitimerja je na voljo samo na spletu in je omejena na 500 kosov, medtem ko je cena nastavljena na 3.990 evrov. Edicija iz 18 karatnega rdečega zlata pa bo denarnico olajšala za 13.150 evrov. Zapestne ure znamke Breitling si lahko pobližje ogledate v butiku Slowatch 1991 na Čopovi ulici v Ljubljani.

Rocco
foto: Breitling

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button