NoviceUre

Blancpain Villeret Women Date

Blancpainova kreacija za Valentinovo

Še manj kot mesec dni nas loči do najbolj strastnega dneva v letu. Vsaj tako pravijo številne študije. Kakorkoli, če še nimate ideje s čim bi presenetiti svojo boljšo polovico, se hitro postavite v vrsto za to čudovito uro.

Proizvajalec mehanskih časomerov Blancpain je v duhu Valentina izdal omejeno serijo 28 primerkov modela Villeret Women Date. Zapestna ura vsebuje elegantne podrobnosti, ki se navezujejo na obeležitev dneva ljubezni. Ohišje iz rožnatega zlata, s premerom 33,2 milimetra, obdajajo diamanti. Na belo-biserni številčnici, ki ustvari motiv oblakov, najdemo na območju 3. ure diskretno okno s prikazom datuma, medtem ko so oznake ur nakazane z diamanti.

Simbolika ljubezni je izrazita na sekundnem kazalcu z rdečim srcem, ki se ujema z barvo pasu iz aligatorjevega usnja. Svojevrstna sta tudi odprta kazalca ur in minut v rožnatem zlatu. Skupek elementov ustvari zgodbo, kako Amor s svojo puščico tiči v oblakih. Pod njimi (številčnica) se nahaja Blancpainov hišni mehanizem avtomatskega navitja, kaliber 1151, ki omogoča 4 dni ”pogona”. In ker ljubezen prihaja od znotraj, je zadnja stran ure transparentna, s čemer je omogočen vpogled v njeno ”srce”.

Blancpain Villeret Women Date je na voljo za 20 tisočakov, če je seveda še kakšen izmed 28 primerkov na voljo.

Rocco
foto: Blancpain

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button