NoviceTehnika

Samsung tudi v Sloveniji uradno predstavil zgibljivi zastavonoši

Samsung v prijetnem ambientu predstavil novo generacijo naprav in naznanil začetek prodaje.

Včeraj je v središču prestolnice potekala predstavitev novih inovativnih in vsestranskih naprav že četrte generacije Galaxy Z serije. Te so bile ustvarjene na temelju dolgoletnih tehnoloških inovacij in izkušenj podjetja Samsung, z mislijo na trenutne življenjske stile, potrebe in želje uporabnikov po vsem svetu. Galaxy Z Flip4 in Galaxy Z Fold4 zložljiva telefona, Galaxy Watch5 serija pametnih ur in Galaxy Buds2 Pro brezžične slušalke, ki jih je podjetje napovedalo že 10. avgusta, so bili včeraj predstavljeni zbranim predstavnikom slovenskih medijev, od danes naprej pa so že na ogled in na voljo za nakup tudi širšemu krogu uporabnikov.

Galaxy Z serija je kategorija naprav, ki jo je podjetje Samsung od predstavitve leta 2019 uspelo uspešno preoblikovati iz pionirskega projekta v serijo pametnih telefonov namenjeno širši uporabi med milijoni uporabnikov po vsem svetu. Kot je na včerajšnjem dogodku izpostavila napovedovalka Anja Hlača Ferjančič, pa je bila zadnja generacija zložljivih naprav ustvarjena tudi v duhu vizije Galaxy for the Planet, ki odraža zavezanost podjetja k bolj trajnostnemu razvoju in zmanjšanju vpliva na okolje.

Priporočena maloprodajna cena za Galaxy Z Flip4 je 1.159 evrov, za Galaxy Z Fold4 256GB  1.799 evrov in Galaxy Z Fold4 512GB 1.919 evrov. Slušalke Galaxy Buds2 Pro pa so na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 229,90 evrov. Priporočena maloprodajna cena za Galaxy Watch5 je 269 evrov za različico Bluetooth in 299 evrov za različico LTE.

Boštjan Horvat
foto: caranduser.com

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button