NoviceTehnika

Samsung Internet 15.0 Beta

Različica beta za Samsung Internet 15.0 je zdaj na voljo za prenos.

Samsung je izdal beta različico Samsung Internet 15.0, ki predstavlja nove funkcije za olajšanje življenja uporabnikov in nadaljnjo zaščito uporabniških podatkov z izboljšanimi funkcijami zasebnosti. Samsung Internet 15.0 beta uporabnike varuje pred zajemanjem prstnih odtisov (»fingerprinting«) – tehniko, ki spremlja uporabo omrežja za povezovanje podatkov o uporabnikih. Samsung Internet 15.0 beta z izboljšano tehnologijo proti sledenju zdaj pomaga zagotoviti, da podatki o uporabnikih ostanejo zasebni.

Samsung Internet 15.0 beta uporabnikom omogoča odstranjevanje podatkov, ki so shranjeni v njihovih napravah, in zagotavlja večji vpogled v to, kaj bo odstranjeno. Ko uporabnik vklopi skrivni način (»Secret mode«), brskalnik privzeto še naprej deluje v skrivnem načinu, s čimer se odpravijo dodatni koraki vsakokratnega vklopa načina. Samsung Internet 15.0 beta ponuja nov intuitiven pripomoček za iskanje, s katerim je iskanje informacij z začetnega zaslona lažje kot kadar koli prej. Poteka hitro in preprosto. Uporabniki morajo le vnesti ali izgovoriti iskalno poizvedbo za iskanje v spletu.

Za še bolj brezhibno izkušnjo brskanja Samsung Internet 15.0 beta začasno shrani prejšnje spletne strani, tako da jih uporabniki lahko hitro znova pridobijo, ne da bi se morale prej naložiti, kar zmanjša porabo podatkov, ko uporabniki prehajajo med stranmi. Po obdobju preizkušanja različice beta bo Samsung Internet 15.0 uradno zagnan konec poletja. Če že uporabljate Samsung Internet, pa boste o tem, da je na voljo končna različica, prejeli tudi obvestilo.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button