Gospodarska vozilaNovicePredstavitve

Toyotin nabor lahkih gospodarskih vozil

Toyota je edini ponudnik lahkih gospodarskih vozil, ki na slovenskem trgu ponuja zavarovanje prtljage in tovora v vrednosti do 20.000 evrov.

Toyota je v prostorih logistično-distribucijskega centra Pošte Slovenije predstavila floto gospodarskih vozil Toyota Professional, ki je na voljo na slovenskem trgu. Družba Toyota si namreč na celotnem evropskem trgu prizadeva okrepiti tržni delež v segmentu lahkih gospodarskih vozil, zato je temu primerno okrepila in posodobila svojo floto. Poleg tega ponuja tudi možnosti financiranja in zavarovanja, ki jih je mogoče prilagoditi potrebam, željam in ne nazadnje tudi finančnim zmožnostim različnih uporabnikov.

Toyota tudi na slovenskem trgu nastopa s širokim naborom lahkih gospodarskih vozil, ki so opremljena z najnovejšimi varnostnimi in asistenčnimi sistemi. Slovensko floto lahkih gospodarskih vozil znamke Toyota sestavljajo:

● Aygo X je v svoji dvosedežni različici primeren za dostavne in kurirske službe v urbanih okoljih. Cene se pričnejo pri 14.877 evrih brez DDV.
● Proace je klasični kombi furgon. Cene se pričnejo pri 28.770 evrih brez DDV.
● Proace Verso je vsestranski kombi, ki je na voljo v dveh dolžinah ter v številnih konfiguracijah notranjosti in je primeren tako za prevoz tovora kot potnikov.
● Proace City Verso je manjši enoprostorec, ki ga odlikuje prilagodljivost, zaradi katere je primeren za različne poslovne dejavnosti, poleg tega pa je tudi dobra izbira za uporabnike z aktivnim življenjskim slogom. Cene se pričnejo pri 18.525 evrih brez DDV.
● Hilux je legendarni poltovornjak. Ponuja tudi številne možnosti prilagoditev in karoserijskih nadgradenj ter je primeren tudi za gasilce, gozdarske, reševalne in gorsko-reševalne službe. Cene se pričnejo pri 32.786 brez DDV.

Rezultat pristopa k zmanjševanju emisij v okolje so električne različice Proace Electric, Proace Verso Electric, Proace City Electric in Proace City Verso Electric, ki ustrezajo vsem sodobnim okoljskim standardom, ponujajo bogat doseg in učinkovite možnosti polnjenja. Opremljene so z različnimi baterijami, s katerimi ponujajo brezemisijske rešitve, ki ustrezajo potrebam uporabnikov.

Vsako vozilo ima 3-letno garancijo proizvajalca, ki ji sledi dodatna 12-mesečna (oz. 15.000 km), ki jo je mogoče pridobiti z opravljenim rednim servisom pri enem izmed pooblaščenih partnerjev. Tovrstno podaljševanje jamstva je mogoče do 10. leta starosti vozila oziroma do 185.000 prevoženih kilometrov. Toyota je tudi edini ponudnik gospodarskih vozil na slovenskem trgu, ki nudi zavarovanje prtljage in tovora do vrednosti 20.000 evrov.

Rudi Leskovec
foto: caranduser.com

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button