NoviceZanimivosti

Novi Bobby-AMG bo ponovno navduševal najmlajše

AMG GT je dobil najmanjšo vozno različico.

Mercedes-Benz je skupaj s svojo športno vejo AMG predstavili sedmo generacijo otroškega vozička Bobby-AMG, izdelanega po vzoru nove serije superšportnega AMG GT. Novi Bobby-AMG bo ponujen v dveh različicah –hiper modra z LED osvetlitvijo in sončno rumena brez osvetlitve. Oba se ponašata z impresivnimi podrobnostmi, kot so žarometi iz prozornega stekla, zadnjim difuzorjem in volan v slogu AMG-jev. Pri osvetljeni različici so funkcionalne sprednje dnevne luči, zadnje luči in smerniki, ki jih je mogoče upravljati s tipkami v kabini.

Bistvena izboljšava nove generacije malega AMG GT je individualno oblikovanje delov, kot so maska, sprednji razdelilnik in zadnji difuzor, ki so bili prej zgolj v obliki nalepk. Sicer so nalepke namenje prikazu drugih elementov, kot je značilen grb znamke AMG. Štirikolesna igrača je obuta v Michelinove pnevmatike Whisper, ki so okrašene z znamkinim vzorcem in zagotavljajo gladko vožnjo. Ovite so okoli matiranih črnih platišč s prečnimi kraki, ki natančno odraža pravega GT-ja.Nadgrajena je bila tudi ergonomija notranjosti, saj ožja in nižja sedežna blazina zagotavlja udobnejši položaj sedenja. Dodatno udobje zagotavlja oblazinjen sedež, novi model pa ponovno uvaja vdolbino za kolena, zaradi katere lahko v vožnji uživajo tudi starejši.

Avtomobila Bobby-Benz in Bobby-AMG otroške avtomobilske navdušence razvajata že od leta 1996, prejšnja modela pa sta oblikovno temeljila na modelih SLK in SLS AMG. Najnovejša izdaja nadaljuje 20-letno tradicijo in ponuja kakovostne igrače nemške izdelave podjetja BIG Spielwarenfabrik. Bobby-AMG GT, ki je primeren za otroke od 18 mesecev dalje, je že na voljo za naročilo.

Žiga Kolman
foto: Mercedes-Benz

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button