AvtomobilizemNovice

Travis Pastrana ima novo drift raketo: Subaru GL Wagon

Novi zvezdnik serije Gymkhana, Travis Pastrana, razkriva novo driftersko igračo.

Ko se je s slovesom Kena Blocka poslovil tudi Ford, sta novo vlogo igralcev ekstremnih drifterskih podvigov prevzela virtuoz Travis Pastrana in Subaru. Medtem ko je Block z Audjevo podporo presedlal na električno energijo v seriji Elektrikhana, se Pastrana oklepa preizkušenega recepta z motorji na notranje izgorevanjem.

Najnovejši član bučne družine je postal močno predelan Subaru GL Wagon iz leta 1983, ki nas vrača v dobre stare čase škatlastih karavanov. Čeprav o obsežnosti modifikacij še ne razkrivajo nobenih podrobnosti, lahko že na prvi pogled opazimo močno spremenjeno karoserijo s širokimi kolesnimi loki in zlato obarvana platišča. Celotna karoserija iz ogljikovih vlaken je delo podjetja Vermont SportsCar, partnerja motošportne veje Subaruja.

Za težko pričakovane podrobnosti o samem pogonskem sklopu in številkah zmogljivosti bomo morali še nekoliko počakati, a na začetku spodnjega posnetka lahko vsaj nekaj sekund uživamo v uničevanju pnevmatik in zvoku nove Subaru mojstrovine. Vsekakor nas čaka veliko zanimivih posnetkov, kajti Travis Pastrana je svojo novo igračo opisal kot najbolj kul avto, kar jih je vozil.

Žiga Kolman
foto: Hoonigan

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button