AvtomobilizemNoviceZanimivosti

Range Rover Kim Kardashian je narejen po meri …

… vreden pa 306.000 dolarjev.

Popolnoma nov Range Rover L460 za 306.000 dolarjev je prvi projekt, ki ga je za televizijsko zvezdnico in podjetnico ustvaril Urban Automotive, in eno od vozil, ki jih je podjetje dobavilo v okviru sodelovanja s priznanimi kalifornijskimi izdelovalci vrhunskih vozil po naročilu Platinum Motorsport. Ni presenetljivo, da sta podjetji povedali, da je rezultat na Range Roverju Kim Kardashian eno najbolj celovitih predelav doslej.

V okviru projekta je bil popolnoma nov Range Rover prebarvan v satenasto srebrno barvo, kar je stalo skoraj 20.000 dolarjev, za lakiranje pa je poskrbelo podjetje Platinum Motorsport. Vsi elementi iz ogljikovih vlaken so bili zasnovani in izdelani na sedežu podjetja Urban Automotive, nato pa so jih poslali v Kalifornijo, kjer so jih sestavili.

Kimina izbira sprememb je vključevala komplet 24- palčnih platišč Forgiato Cactus Jack z ravnim robom in monoblokom, ki so bila izdelana le v majhnem številu. Zvezdnica je znana po tem, da je nagnjena k prilagajanju vozil višjega razreda, saj se je Range Rover pridružil obsežni zbirki luksuznih avtomobilov kot so Mercedes-Maybach GLS 600, Lamborghini Urus in Rolls-Royce Ghost … Zvezdnica se je ta teden že pohvalila na Instagramu in svojim sledilcem pokazala najnovejšega štirikolesnega člana.

Boštjan Praprotnik
foto: UA

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button