AvtomobilizemNovice

Milltek Sport z novo košarico za cestne športnike

Britanski tuner na domačem parketu z novimi produkti.

Na festivalu hitrosti v Goodwoodu ni manjkal niti en izmed največjih lokalnih predelovalcev vozil – Milltek Sport, ki se je tja podal z zvrhanim košem novitet, vključno s svojim prvim visokozmogljivim izpušnim sistemom za nedavno predstavljenega Mini Cooperja S.

Tako so bili Otočani med prvimi, ki so kupcem dinamičnega hatcha ponudili nekaj nadgradnje, saj je bil omenjeni voz svetu predstavljen šele pred nekaj tedni. Za nabritega Minija so pripravili izpušni sistem iz nerjavnega jekla s preoblikovanim zadnjim koncem, zaradi česar sta značilni dvojni izpušni cevi sedaj vidni v podobnem slogu kot na originalnem R53 Mini Cooperju S.

Predstavili so tudi svojo kolekcijo Titanium, ki predstavlja prosto tekočo križno cev za Porsche 991 GT3 RS, in svetu ekskluzivno razgrnili prihajajočo ponudbo stilskih dodatkov za klasični Land Rover Defender.

Pozabili pa niso niti na svojo izdatno kolekcijo za ljubitelje bavarskih kočij, kamor sodijo vsi BMW-ji z modelno oznako G, torej vsi novejši modeli. Premierno so predstavili nekaj novosti, ki si jih lahko omislijo kupci BMW M3 Touring, kot prvi na Otoku in tudi drugod po Evropi.

Blaž Likovič
foto: Militek

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button