AvtomobilizemNovice

Brabusov prvi paket nadgradenj nove generacije Mercedesa GLC

Več športnega sloga in moči za GLC 300 4Matic.

Nemški predelovalec Brabus je predstavil paket nadgradenj nove generacije Mercedesa GLC, ki ponuja visoko raven izdelave po meri. Kupci lahko izbirajo številne izboljšave zunanje podobe, nove okrasne površine notranjosti in celo predelavo pogonskega sklopa, da bo užitek v vožnji še boljši.

Oblikovanje Mercedesovega kupejevskega SUV-ja pod oznako Brabus krasijo elementi iz ogljikovih vlaken na sprednji maski in zadnjem odbijaču, v paketu najdemo tudi natančno izdelano zadnje krilce iz visokokakovostnega poliuretana, ki ne prispeva le k vizualni izboljšavi, temveč tudi povečuje potisk k tlom za večjo stabilnost pri višjih hitrostih. Nobena predelava ni popolna brez novega kompleta lahkih platišč, Brabus ponuja kovana platišča Monoblock ali priljubljena platišča Z-Design.

Poleg estetske preobrazbe program zagotavlja tudi znatno povečanje zmogljivosti motorja, ki je del paketa Brabus PowerXtra B30 Performance Upgrade, s katerim se osnovna moč modela GLC 300 4Matic z 2-litrskim štirivaljnim bencinskim motorjem poveča na 221 kW (300 KM) in 450 Nm navora. Dodatna konjenica bo poskrbela za večjo dinamiko, ki se bo ujemala s športno podobo.

Notranji ambient popestrijo značilni Brabusovi elementi, kot so aluminijaste stopalke za pedala in osvetljeni notranji pragovi vrat z osvetljenimi logotipi. Kabina je dodatno okrašena z ujemajočimi se tepihi in prtljažnim koritom. Tistim kupcem z najzahtevnejšimi željami pa bo poseben Brabusov oddelek izdelave po meri ustvari sanjsko vozilo.

Žiga Kolman
foto: Brabus

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button