AvtomobilizemNovice

Bi delali pri Bentleyju?

Bentley Motors objavlja 38 prostih delovnih mest za vajence, ki utirajo pot talentom prihodnosti.

Bentley Motors je včeraj objavil svoje zelo pričakovane možnosti za vajeništvo, saj je zdaj na voljo 38 prostih delovnih mest. Izbrani kandidati se bodo pridružili več kot 4 000 sodelavcem, ki si v ogljično nevtralni “tovarni sanj” v Creweu prizadevajo doseči ambiciozen cilj, da do leta 2030 postanejo ogljično nevtralni in proizvajajo samo električna vozila.

Na voljo je 38 delovnih mest, ki se osredotočajo na elektrotehniko, digitalno programsko opremo in vodenje projektov. Priložnosti so na voljo od 2. do 6. stopnje na področju proizvodnje, inženiringa, kakovosti, nabave, človeških virov, informacijske tehnologije in financ. Programi so zasnovani tako, da spodbujajo rast in vajencem omogočajo, da razvijajo svoje spretnosti, si prizadevajo za pridobitev zunanje priznane kvalifikacije in se pri vsakodnevnih nalogah učijo od strokovnjakov iz industrije v podjetju Bentley.

Bentley že vrsto let zapored prejema naziv najboljšega delodajalca v Združenem kraljestvu. Torej, če ste naveličani rutine, vaših sodelavcev, si želite še nekaj več izzivov in biti zaposleni v eni od najbolj eminentnih podjetij na svetu … no, potem na Bentleyjevi spletni strani izpolnite obrazec za prijavo, držite fige in morda vas pot ponese preko Rokavskega preliva.

Boštjan Praprotnik
foto: Bentley

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button