AvtomobilizemNovice

ABT Sportsline RS7-S: ultimativni Audi RS 7 s 720-glavo konjenico

RS7-S je najnovejši član družine S.

ABT Sportsline bogati serijo vozil z oznako S s premiero modela RS7-S, ki postavlja viska merila zmogljivosti v svojem segmentu. RS7-S se pridružuje modelom RS3-S s 460 KM, RS4-S s 510 KM, RSQ8-S s 700 KM in RS6-S s 720 KM.

Izstopa z znatno povečano močjo 4-litrskega V8 podprtega z dvema turbopolnilnikoma, ki zdaj zagotavlja 530 kW (720 KM) in 950 Nm navora. S tem povečanjem moči se RS 7 Sportback in RS 7 Sportback Performance spremenita v izjemno dinamična in elegantna vozila.

RS7-S tako kot vsi ostali produkti znamke ABT Sportsline zdužuje visko zmogljivosti in elegantno-športen slog. Pohvali se z aerodinamičniim paketom iz ogljikovih vlaken s spodnjim robom sprednjega odbijača z napisom RS7-S, sprednje lopatice, stranska krila in zadnji spojler, kar prispeva k osupljivemu videzu. Večje dinamično doživetje prinašajo glasnejši izpušni sistem, nove vzmeti in športni stabilizatorji. Športni značaj vozila dodatno poudarjajo štiri mat črne letve izpušnih cevi iz nerjavnega jekla premera 102 mm in 22-palčna platišča ABT High Performance.

Skrbno izdelana notranjosti razvaja z ekskluzivnimk podrobnostimi, kot so pokrovček prestavne ročice iz ogljikovih vlaken, logotipi RS7-S na sedežih in talnih preprogah, logotipi ABT na pokrovčku stikala start-stop ter vstopni osvetlitvi. Nadaljnje prilagajanje po meri omogočajo opcijski dodatki, kamor spadajo nastavljivo športno vzmetenje, športni volan oblečen v alkantaro s karbonskimi prestavnimi ročicami in razširjeno ABT oblazinjenje. Cena paketa predelave RS7-S znaša 48.900 evrov, z dodatnim stroškom namestitve v višini 5.940 evrov in odobritvijo TÜV. Paket vključuje tudi novo 5-letno garancijo ABT.

Žiga Kolman
foto: ABT Sportsline

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button