DružabnoNovice

Varuj mi ženo (Hitman’s Wife’s Bodyguard)

Prisilno prijateljstvo se nadaljuje.

Akcijska kriminalka komedija Krij mi hrbet (The Hitman’s Bodyguard) iz leta 2017 je dobila svoje nadaljevanje – slavnima plačanemu morilcu Samuelu L. Jacksonu in telesnemu stražarju Ryanu Reynoldsu se bo v nadaljevanju filma z naslovom Varuj mi ženo (Hitman’s Wife’s Bodyguard) pridružila morilčeva žena Salma Hayek, ki ju bo skušala združiti. Tako kot prvi del je tudi drugega režiral Patrick Hughes, scenarij so napisali Tom O’Connor ter Brandon in Phillip Murphy, glavnim igralcem pa se pridružijo še Morgan Freeman, Antonio Banderas, Tom Hopper in Frank Grillo, ponovno pa zaigra tudi Richard E. Grant. Salmino dvojnico v filmu je zaigrala slovenska kaskaderka Tjaša Perko, prizore pa so snemali v več mestih na Hrvaškem in v Trstu. Akcijska komedija Varuj mi ženo ob ugodnih epidemioloških razmerah na redni spored v kinematografe prihaja 24. junija 2021.

O ZGODBI:
Drugi del akcijske komedije se nadaljuje štiri leta po dogodkih iz prvega dela. Potem ko sta morala najbolj iskani plačani morilec Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) in telesni stražar Michael Bryce (Ryan Reynolds), ki sta največja nasprotnika, skupaj sodelovati, mora telesni stražar zaradi stresa in nočnih mor sedaj na prisilen oddih. Ko se končno privadi na misel, da ne bo več telesni stražar in uporabljal orožja, ga pred atentatom reši morilčeva žena Sonia Kincaid (Salma Hayek), ki ga je poiskala, da bi rešil njenega moža. Ker Bryce ne sme uporabljati strelnega orožja ali kakršnega koli drugega orožja, bo moral Dariusa rešiti s svojo pametjo in inteligenco.

ZANIMIVOSTI:
– Igralko Salmo Hayek je med snemanjem nevarnih prizorov zamenjala slovenska kaskaderka Tjaša Perko, hčerka najbolj znanega slovenskega kaskaderja Roka Cvetkova. Tjaša in Salma sta se skupaj pripravljali na snemanje, delili sta si celo bivalno prikolico.
– Nekaj prizorov filma so posneli na Hrvaškem – v Rovinju, Zagrebu in na Reki, ter v Trstu, igralska ekipa pa se je mudila tudi v Kopru.

Rudi Leskovec
foto: Karantanija

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button