(Pop)kulturaDružabno

Petra Zore & Bomb Shell – Lublana

Petra Zore in njena skupina Bomb Shell so zagotovo tisto ime na slovenski glasbeni sceni, ki kaj dosti ne počivajo.

Petra se rada pošali: “V bandu smo štirje in konstantno imamo kakšne ideje, ki bi jih želeli izpeljati. Lotimo se prav vsake, pa če je prava ali ne.”

Pred dobrim mesecem dni so že zaključili s snemanjem svojih novih skladb, za katere pravijo, da bodo malce drugačne od njihovih predhodnih, a še vedno bo v njih prisotna Bomb Shell tematika – pozitivna, super energija in življenjska tematika v besedilih. Preden pa bodo predstavili svoj nov material so se lotili drugačnega izziva. Ob prvi obletnici skladbe Lublana, ki so jo z veliko promocijo v ljubljanski Sobi 102 pospremili v javnost lani, so se odločili, da skladbo preoblikujejo.

“Lublana je moja avtobiografska skladba, ki smo jo z bandom redno uvrstili na našo koncertno playlisto v predkoronskem času. Ko sem še sodelovala na oddaji Znan obraz ima svoj glas, me kar nekaj oboževalcev te oddaje ni poznalo, zato sem se odločila, da se jim predstavim kar s skladbo. Zdaj pa smo skladbo preoblikovali v akustično verzijo, da si jo naši oboževalci lahko zavrtijo kar iz udobja svojega naslonjača!” navdušeno o novi verziji pripomni Petra.

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button