DružabnoNovice

Nushy – Ljubezni je dovolj

Nushy predstavlja novo skladbo Ljubezni je dovolj, s katero v svoje značilnem stilu predaja pomembno sporočilo – ne obupajmo nad ljubeznijo. Skladbi prilaga tudi prav poseben videospot, v kateri se nam ljubezen razkrije v več oblikah.

»Ne obupajmo nad ljubeznijo, ne glede na vse, kar se nam dogaja. Ta se namreč nahaja v več oblikah in več ljudeh, le videti jo moramo … predvsem pa jo najprej poiskati v sebi« o sporočilu svoje nove skladbe Ljubezni je dovolj spregovori Nushy, simpatična Korošica, ki daje ženski rap v nove okvirje.

Nushy smo spoznali že lani na tekmovanju Slovenija ima talent, kjer nas je navduševala s svojimi avtorskimi skladbami, s katerimi med ljudi širi pozitivo, ljubezen do življenja in hkrati spodbuja dobro energijo. Vsekakor nekaj, kar v zadnjem času primanjkuje. Tudi tokrat je besedilo napisala Nushy sama, glasbo in produkcijo pa prepustila Raayju.

»Sodelovanje z Raayem je bilo fantastično. Je profesionalen, izkušen glasbenik, kar sem začutila tudi sama. Res sem se počutila varno« je poudarila in razkrila, da je bil to zanjo vseeno najzahtevnejši projekt in tako velik izziv: »Preizkušnja je bila tako velika, da sem imela čisti blackout, ko je bilo potrebno napisati tekst. Ja, tudi to se lahko zgodi (smeh). A ko sem spustila pričakovanja, odklopila um in zaupala, je nastala res prava čarovnija.«

Rudi Leskovec
foto: Menart

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button