Družabno

Miraculous Pikapolona & Črni maček: Film

Ugotovite, kako se je vse začelo…

Prihodnje leto januarja bomo priča svetovnemu fenomenu tudi na velikih platnih. Prihaja namreč animirani celovečerni film o dogodivščinah vsem dobro poznanima Pikapoloni in Črnemu mačku v animirani akcijski avanturi z naslovom Miraculous Pikapolona & Črni maček: Film. Na režiserki stolček očarljive animirane in glasbene zgodbe je sedel Jeremy Zag, ki je skupaj s Bettino Lopez Mendozo tudi napisal scenarij. Zgodba se dogaja v sodobnem Parizu in predstavlja začetek superjunaških dogodivščin Marjetke in Adrijena kot Pikapolone in Črnega mačka. Animirana akcijska avantura prihaja na velika platna 18. januarja 2024

O zgodbi

Življenje običajne najstnice Marjetke v Parizu se popolnoma spremeni, ko se s pomočjo čudežnega dragulja lahko spremeni v superherojko Pikapolono. Ker ima čarobno moč ustvarjanja združi svoje moči s svojim čistim nasprotjem – Adrijenom, ki se spremeni v Črnega mačka, da bi skupaj rešila Pariz pred kaosom, ki ga je v mestu sprožil novi zlobnež.

Domišljijska pustolovščina, polna osupljive pokrajine, izpostavlja akcijo, humor in romantiko v zgodbi o samozavesti, pogumu in neizmerni moči ljubezni. Miraculous je postal globalni popkulturni fenomen, ki se je v zadnjih letih predvajal v več kot 120 državah po svetu v 130 televizijskih epizodah. Miraculous je navdihujoče animirano superherojsko vesolje, v katerem se Pikapolona in Črni maček čudežno spremenita. Skupaj ves čas premagujeta zlobneže in krmarita v najstniškem obdobju, polnem raznoraznih izzivov.

Rudi Leskovec
foto: Karantanija

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button