NoviceUre

Zenith Chronomaster Sport

Modernizacija ikoničnega mehanizma v športno elegantni uri.

Ročne ure s funkcijo kronografa še naprej premoščajo vrzel med avtomobilsko in urarsko industrijo, saj so jih nekoč dirkači uporabljali kot orodje za merjenje časa med tekmovanji. Zenith obuja dirkaške spomine z novim modelom kronografa s kalibrom, ki lahko meri 1/10 sekunde.

Zenith predstavlja prvi produkt nove linije Chronomaster Sport Collection. Reinkarnacija klasičnega modela Chronomaster Sport se predstavlja v 41 mm ohišju iz nerjavečega jekla. Ponaša se s keramično luneto, ki je praktično odporna proti praskam ter nanjo ne vplivajo UV žarki, medtem ko je številčnico možno izbrati v beli ali črni barvi.

Številčnica zapestne ure Chronomaster Sport vsebuje Zenithovo tribarvno postavitev s srebrnimi, antracitnimi in modrimi števci. Trije prekrivajoči se števci so sestavljeni iz dveh seštevalnikov kronografa (60 sekund in 60 minut) in tekočih sekund. Razporejeni v obliki črke V, so združeni z urnimi označevalniki, napolnjenimi s Super-LumiNova. Športno uro poganja avtomatski mehanizem El Primero 3600 z desetimi vibracijami na sekundo, ki ima 60-urno rezervo moči in nudi 100-metrsko vodotesnost.

Zenith Chronomaster Sport je na voljo v štirih kombinacijah, in sicer je možno izbirati med belo in črno številčnico z zapestnicami iz nerjavečega jekla ali gumiranim paščkom s tekstilnim učinkom. Kolekcija Zenith Chronomaster Sport je trenutno na voljo pri pooblaščenih prodajalcih od 7.820 evrov naprej.

Rocco
foto: Zenith

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button